ENTRI TERBARU
Gambar Di Sekitar Lepak IT Amanz.MY @ Taman KLCC

Gambar Di Sekitar Lepak IT Amanz.MY @ Taman KLCC

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera ;D

1. CEO Amanz.MY, @tekong invite saya ke sini masa tengah jalan-jalan kat PIKOM ICT Mall semalam melalui Twitter.
2. Pukul 3.30 petang, jalan kaki dari Capsquare PIKOM ICT Mall ke KLCC. Lebih kurang 1.1KM dari Capsquare untuk ke sana.
3. Program Lepak IT bermula sepenuhnya lebih kurang pukul 4.30 petang.

4. Lepak IT ni merupakan satu acara gathering yang dianjurkan oleh Amanz.MY untuk membincangkan perihal teknologi masa kini secara santai.
5. Konsep yang dibawa Lepak IT kalini dibuat secara ‘potluck’. Bawak makanan then makan ramai-ramai, hehe.

 
 

6. Terdapat pelbagai gadget terbaru disediakan oleh Amanz.MY untuk dicuba antaranya Samsung Galaxy S3 yang baru dilancarkan tempoh hari.

 

7. Ada 14 orang yang hadir kalau tak silap. Antaranya CEO Amanz.MY (@tekong), Founder Amanz.MY (@amanfirdaus), Blogger: F.O.A, Blog Serius & Harian Metroll, Obefiend (@1Obefiend) , Blogger: Mr. Piratz (@piratz), Blogger: Rotikaya (@rotikaya), Blogger: Roslan Nazri (@roslan_nazri), Blogger: Azman Ishak (@azmanishak) dan ramai lagi blogger yang hebat-hebat datang, haha.

 
 
 
 
 
 
 
 

8. Program Lepak IT Amanz.MY berakhir lebih kurang pada pukul 7 malam. Alangkah ruginya bagi fans Amanz.MY yang tak datang :pSekian sahaja untuk kali ni. Terima kasih kerana membaca! Sekian, wassalam.

Nota Arib: Tak faham kenapa Yes 4G Eclipse smartphone tuu harga RM1,688 -,-

About Arib Ismail

Seorang yang meminati dengan dunia komputer dan berpengalaman luas dalam dunia telefon bimbit. Ikuti saya di Twitter: @aribismail dan Facebook: Arib Ismail untuk sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan dunia IT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*